YUNESKO RO‘YXATIGA KIRITILGAN BUTUNJAHON MADANIY OBYEKTLARI - Abdumannonov Rizobek Iqboljon o‘g‘li; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur tezisda Yuneskoning butunjahon madaniy obyetlar ro‘yxatiga kiritilgan obyetlarni soni va ularni qaysi qit`alarga tegishliligi bo‘yicha ma`lumot beramiz.