MAKTABGACHA INKLYUZIV TA’LIM - INKLYUZIV JAMIYAT VA MADANIYAT ASOSI - Arslanova Madinaxon Mansurovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мazkur maqolada so‘z O‘zbekistonda “Inson qadri uchun” g‘oyasi bilan uyg‘unlashgan insonparvar va inklyuziv jamiyat qurish jarayonlarida maktabgacha ta’lim tizimida inklyuziv ta’limning joriy etilishi, uning jamiyat ijtimoiy hayotidagi o‘rni va ahamiyati to‘g‘risida so‘z boradi.