BARQAROR TURIZM VA EKOTURIZM TASNIFI TAHLILI - Murodova Yoqutxon; Mirboboyeva Parizoda (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada siz barqaror turizm va ekoturizmning ilmiy asoslangan ta’riflarini bilim sifatida olishingiz mumkin. Bu yo‘nalishlar bo‘yicha dunyoning yetakchi tashkilotlari ma’lumotlari ham ishonchli manbalardan olingan. Maqolani o‘qish orqali siz barqaror turizm va ekoturizm haqida yangi bilim va ko’nikmalarga ega bo’lishingiz, shuningdek, mavjud bilimlarni takrorlashingiz mumkin.