O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING INVESTITSIYA SIYOSATI - Musabekov Sherali Nazarali o‘g‘li; Xursanaliyev Boburmirzo Farhod o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O‘zbekiston Respublikasida olib borilyotgan islohatlar ularning investisiyalarga ochib berayotgan o‘rni ularni tog‘ri joylarga ishlatish ularni qay darajada qabul qilish va ularni samarali ishlatish yolarini yoritish mumkun.Hozirgi kundagi investisiyalarni kaysi sohalarga ko‘prok kiritilyotgani va qancha miqdorda kiritilayotgani va bu mablag‘larni olish tartiblari haqida aytib otamiz.