O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING YUNESKONING UMUMJAHON MEROSI RO‘YHATIGA KIRITILGAN TARIXIY OBYEKTLARI - Mirzaboyeva Muslimaxon; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur Tezisda O‘zbekiston Respublikasida YUNESKO Umumjahon merosi ro‘yhatiga kiritilgan tarixiy obyektlar va ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida so‘z boradi hamda xulosa muallif tomonidan bayon etilgan.