ZIYORAT TURIZM: MAVJUD RESURSLAR VA ULARNING TASNIFI - Ahmedov Jasurbek Mahmudjon o‘g’li; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jadal rivojlanayotgan turizm turlaridan biri bo’lmish ziyorat turizm va mamlakatimizda mavjud bo’lgan resurslar haqida so’z boradi hamda u mualliflar xulosasi bilan yakunlanadi.