TURIZMNI RIVOJLANTIRISH - Ortikova Jasmina Oybek kizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston bilan boshqa davlatlar oʻrtasidagi turizm statistikasi va uni qanday rivojlantirish toʻgʻrisida qisqacha maʼlumot berilib oʻtilgan va turizmni tushib ketishini bartaraf etish haqidagi fikrlar ham keltirib oʻtiladi.