“AZOTLI O‘G‘ITLAR” MAVZUSINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI FAOLLASHTIRISH - Xamidov S.X., Abdullayev A.A., Mamatkulov B.U. (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
“Azotli o‘g‘itlar” mavzusini o‘qitishda muammoli metoddan foydalanish, darsni o‘zaro muloqotda olib borish, egallagan bilimlarni mustahkamlashda va o‘quvchilarning bilish faoliyatini faollashtirishda “tarmoqlar” metodidan foydalanish - dars samaradorligi yuqori bo‘lishini ta’minlaydi.