KIMYOVIY BOGʻLANISHLAR HAQIDA TUSHUNCHA - Raxmatullayeva Madina Jasurovna, Abdullayev Alisher Abulqosimovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
kimyoviy bog’lanish turlarini o’rganish va yoshlarni bu mavzu buyicha qiziqishlarini oshirish hamda biz kundalik turmushda foydalanib kelayotgan moddalarimiz qaysi bog’lanishga kirayotgani, keyin ularni bizga qanchali kerakligini tushuntirib o’tilgan.