BUGUNGI KUNDAGI OROL DENGIZI FOJIASI VA UNING OQIBATLARI - Abdullajonov Davronjon Shokirjon o‘g‘li; Esonaliyeva Madinabonu Shuxratjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Orol dengizi suvining kamayishi, buning oqibatida aholi o’rtasida turli kasalliklarning kelib chiqishi va uning oldini olish chora tadbirlari bayon etilgan.