DORIVOR XOM ASHYOSI PO‘STLOQ XISOBLANGAN O‘SIMLIKLARNI O ‘RGANISH VA ULARDAN OLINADIGAN PREPARATLARNI TIBBIYOTDA QO‘LLANILISHI - M.A.Abdurahimova; SH.Z.Tursunaliyev (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O‘zbekistonda dorivor xom ashyosi po‘stloq xisoblangan o‘simliklardan tibbiyotda va tabobatda qo‘llanish borasida ko‘p ishlar qilinyapti