TA’LIMGA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH TIZIMNI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI - Yodgorov G’ayrat Ro’ziyevich; Qo’chqorova Surmaxon Suvonovna; Nasirova Shaira Narmuradovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Hozirgi davrda ta’limni axborot texnologiyalarisiz tasavvur qilib bo’lmaydi, mana shu sababli barchamiz «yangi pedagogik texnologiyalar» atamasini ishlata boshladik. Internet leptoplar ta’lim tizimiga yangi pedagogik texnologiyalarni tadbiq etish bo’yicha yanada kattaroq imkoniyatlar yaratib berdi.