BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA, AXBOROT TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLAB MATEMATIKAGA KIRISH - Xusanova Madinabonu; Yo‘ldashev Axrorjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Bugungi kunda maktablar o‘quvchilarning ishchi kuchiga kirishlari va murakkab dunyoda harakat qilishlari uchun yaxshi jihozlanganligini ta’minlashga qaratilgan tobora ortib borayotgan talablarga duch kelmoqdalar. Tadqiqotlar shuni ko’rsatadiki, kompyuter texnologiyalari o‘rganishni qo’llab quvvatlashga yordam beradi va u ayniqsa tanqidiy fikrlash, tahlil qilish va ilmiy izlanish kabi yuqori darajadagi ko’nikmalarni rivojlantirishda foydalidir