АҲОЛИ ДАРОМАДЛАРИ ВА ХАРАЖАТЛАРИ БАЛАНСИГА ЖИСМОНИЙ ШАХСЛАР ДАРОМАД СОЛИҒИНИНГ ОПТИМАЛ ТАЪСИРИНИ ТАЪМИНЛАШ ЙЎЛЛАРИ - Ахмеджанов Каримжон Бакиджанович; Зайниев Фарход Нуриддинович (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мамлакат иқтисодиётининг барқарор ривожланиши контекстидаги миллий даромаднинг изчил ўсиши, иқтисодий агентлар шахсий тасарруфидаги даромадларини ортишини таъминласада, ушбу даромадларнинг ижтимоий-адолат принциплари асосида тақсимлаш орқали даромадлар тенгсизлиги ҳолатини олдини олишининг молиявий механизмларига эҳтиёж сезади.