AUDITORLIK TASHKILOTLARI TOMONIDAN AUDITORLIK TEKSHIRUVLARI O‘TKAZISH JARAYONIDA DALILLARNI TO‘PLASH AHAMIYATI VA ZARURIYATI - Sattorov Alisher (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur ilmiy maqolada auditorlik tekshiruvlari jarayonida auditorlik dalillarini tushunish masalasi, ularga qo‘yiladigan talablar, ularni olishning tegishli usullari va yo‘llarini qo‘llash, ayrim turdagi operatsiyalar va hisobot ob’ektlari bo‘yicha auditorlik dalillarini yaratishning o‘ziga xos xususiyatlari, tashqi tasdiqlar (so‘rovlar) va boshqa jihatlar o‘rganilgan.