YOSH DZYUDOCHILARDA TEZKOR-KUCH QOBILIYATINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Tangriyev Alisher Jumanazarovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Mazkur tadqiqot ishimizda o‘quv-mashg‘ulot guruhida shug‘ullanib kelayotgan yosh dzyudochilarning tezkor-kuch qobiliyati samaradorligini oshirish va rivojlangalik darajalari mahsus tanlab olingan mashqlar orqali aniqlash jarayonlari amalga oshiriladi