O‘ZBEK PEDAGOGIKASI TARIXINI DAVRLASHTIRISHNING NAZARIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH TARIXIY-PEDAGOGIK ZARURAT SIFATIDA - Salaeva Muxabbat Saburovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Maqolada o‘zbek pedagogikasi tarixini davrlashtirishning nazariy asoslarini takomillashtirish tarixiy-pedagogik zarurat sifatidaligi haqida so‘z yuritiladi.