MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI TARBIYALANUVCHILARDA BILISHGA QIZIQISHNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Baqoyeva Maftuna Sulton qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Mazkur maqolada, maktabgacha va katta yoshdagi tarbiyalanuvchilarda bilishga bo‘lgan qiziqishni rivojlantirish texnologiyasi haqida so‘z boradi hamda bilishga bo‘lgan qiziqishning mohiyati yoritiladi.