AKMEOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA O‘QITUVCHILARNING KASBIY MAHORATINI RIVOJLANTIRISH - Berdibekova Feruza Abdumannob qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Ushbu maqolada shaxsning kasb-hunarni egallashda yuksak cho‘qqiga erishishi bilan bog‘liq masalalani o‘rganish, akmeologik yondashuv asosida bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy mahoratini rivojlantirish va muammolarni hal qilishga tayyorlashning pedagogik tizimi asoslab berilgan.