IQTISODIYOTIMIZNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSIYALARNING TUTGAN O‘RNI VA RO’LI - Umirova Gulmira Shodiboy qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotimizni rivojlantirishning eng dolzarb masalalaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil sifatida tahlil qilingan. Shu bilan birgalikda, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan kengroq foydalanish orqali-tadbirkorlikni jadal sur’atlarda rivojlantirishga erishish haqida muhim taklif va tavsiyalar berilgan.