OLIY TA’LIM TASHKILOTLARINING IJTIMOIY TADBIRKORLIGINI IFODALOVCHI KO‘RSATKICHLAR TIZIMI - Saidov, Shoxruh Mirzo (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Maqolada Oliy ta’lim tashkilotlarining ijtimoiy tadbirkorligini ifodalovchi ko‘rsatkichlar tizimi tahlil etilgan bo‘lib, unda OTTlarning ijtimoiy tadbirkorligini rivojlantirish omillari, institusional va iqtisodiy tizimning bir qismi sifatida OTM salohiyatining tarkibiy qismlari hamda OTTning tadbirkorlik salohiyatining xususiyatlari yuzasidan so‘z yuritilgan. Adabiyotlar tahlili qismida bir necha xorijiy va mahalliy olimlarning ishlari o‘rganib chiqilib, tadqiqot metodologiyasi qismida keltirilgan usullardan foydalangan holda natijalar shakllantirilgan.