TA’LIM MUASSASALARI HODIMLARI ORASIDAGI YETAKCHILIKNING AHAMIYATI HAMDA FLIGBY ORQALI QIYOSIY TAHLILI - Normurodova, Saodat (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Ushbu maqolada ta`lim muassasalarida faoliyat olib borayotgan hodimlar orasidagi yetakchi kadrlarga xos bo`lgan ilmiy-nazariy asoslari, hamda yetakchilik uslublari va ko’nikmalarini o’lchashda jiddiy o’yin ya`ni FLIGBY orqali qiyosiy tahlil qilinadi.