ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ҚУРОЛЛИ КУЧЛАРИ ТИЗИМИДА ДАВЛАТ ХАРИДЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ОБЪЕКТИВ ЗАРУРИЯТИ - Абдуллаев, Шавкатжон (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ушбу мақолада бюджет маблағларидан самарали ва мақсадли фойдаланишда давлат харидларининг аҳамияти ҳамда уни амалга оширишда Ўзбекистон Республикаси Қуролли Кучлар тизимидаги айрим ечимини топиш керак бўлган муаммоларни ҳал қилиш борасида таклиф ва тавсиялар ёритиб берилган.