TURLI TIKUV-TRIKOTAJ KORXONALARIDA ISH VAQTI VA MEHNAT UNUMDORLIGIGA TIKUVCHI PSIXOLOGIK HOLATINING TA’SIRINI TADQIQ ETISH - Nabidjanova, Nargiza; Mamatqulova, Saida (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Korxonalarda ish jarayonlari, mehnat obyektlarining shakli yoki holatini o‘zgartirishga qaratilgan operatsiyalar Ish jarayonlarini mexanizatsiyalash uchun texnologik jihozlardan foydalaniladi ularga xodimning psixologik ta’siri hamda maxsulotning sifatiga ta’siri. Hozirgi vaqtda kiyim-kechak ishlab chiqarish korxonalarida mexnat unumdorligini oshirish bo‘yicha.