KICHIK BIZNES KORXONALARIDA RISKNI BAHOLASH TIZIMINING NAZARIY ASOSLARI - Umarov, Azizjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Maqolada kichik biznes subyektlarining mamlakat iqtisodiyotiga qo‘shayotgan xissasi, ular duch kelayotgan xavflar va bu xavflarni minimallashtirish borasida so‘z yuritilgan. Kichik biznes korxonalari risklarni baholash va boshqarish uchun foydalanadigan strategiyalar tahlili amalga oshirilgan. Tadqiqot natijalaridan kelib chiqqan holda, turli takliflar va xulosa berilgan.