TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINI DAVLAT XARIDLARIDAGI ISHTIROKI : (Farg‘ona viloyati misolida) - Ismoilov, Botir (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Mazkur maqolada davlat xaridlari jarayonida tadbirkorlik subyektlarining o‘rni, ishtirok etish tartibi va bu sohadagi mavjud muammolar hamda taklif etilayotgan yechimlar haqida ma’lumot berilgan. Tadqiqot jarayonida Farg‘ona viloyatidagi byudjet tashkilotlarining davlat xaridlarini amalga oshirishi, shundan kichik biznes subyektlaridan xaridlari tahlil etilgan.