AKSIYADORLIK JAMIYATLARIDA SOLIQLARNI REJALASHTIRISH TIZIMINING TARKIBI - Shernayev , Akbar (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada aksiyadorlik jamiyatlar soliqlarini rejalashtirish metodologiyasini tadqiq qilishning nazariy-uslubiy asosini aksiyadorlik jamiyatlarida korporativ boshqaruv va korporativ soliq menejmenti, soliqlarni rejalashtirishni tashkil etish va boshqarishning makroiqtisodiy va korporativ ko‘lami vazifalari, korxonada soliqlarni strategik va taktik rejalashtirish metodologiyasini takomillashtirish jihatlarini o‘rganish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.